Referanseprosjekter

Bjerk Husmannsplass, Ski
Snaut to kilometer fra Ski stasjon ligger Eikjolveien og idylliske Bjerk Husmannsplass. Rundt den gamle husmannsstua, har Follo Tomter AS oppført 12 nye kjedede og frittliggende eneboliger rundt et romslig tun. Prosjektet stod ferdig i slutten av 2015 og i tillegg ble det opprinnelige våningshuset rehabilitert vinteren 2016, slik at det kan huse nye «husmenn». Eneboligene er bygget av Follohus AS mens Backe Østfold AS stod for rehabiliteringen av våningshuset.
Nordre Finstad gård, Ski
Nordre Finstad gård har eksistert i Ski siden 1823, da Finstad gård ble delt i Søndre og Nordre Finstad. I dag bor er det over 1 000 boliger på gårdsnummeret til Nordre Finstad gård og med utviklingen av tunet får også de ærverdige gårdsbygningene nytt liv. Syd for låven på Nordre Finstad gård i Vestveien i Ski har Nordre Finstad Gård AS, et heleiet datterselskap av Bee AS oppført et moderne og eksklusivt bygg med 11 leiligheter på ca. 70 til 150 m2.
Tussestien, Langhus
Mellom Tussestien, Langhusveien og Gamle Vevelstadvei lå i sin tid Nord-Europas største lampefabrikk i tillegg til Rimi og Bustetrollet frisør. Rimi ble til ICA som ble til Coop og Bustetrollet klipper videre i nye lokaler. Lamper produseres ikke lenger på eiendommen, men i de 81 boligene som ble bygget av Langhus Eiendom AS mellom 2008 og 2013 lyser det varmt og hjemmekoselig når kvelden senker seg over Nøstvedtmarka tvers over dalen.
Skorhaugtoppen, Ski
I Skorhaugveien i Ski Kommune har Skorhaugåsen AS oppført 2 “byvillaer” som inneholder store, moderne leiligheter i landlige omgivelser dog tett på sentrum. Alle leiligheter har vinduer mot alle fire himmelretninger og ligger høyt og vestvendt over Ski tettsted. Bygget sto ferdig i november 2013 og er bygget av Veidekke Entreprenør – Follo/Østfold. Skorhaugåsen AS er et deleiet datterselskap av Bee AS, Ski Invest 2 AS og Stil Invest AS.Våre verdier er faglig kompetanse, lokalkjennskap og etterrettelighet.