Næringseiendom

Langhus Nærsenter
Langhus Eiendom AS og Langhus Næringseiendom AS utgjør i fellesskap et nærsenter beliggende sentralt på Langhus. Siste del av nærsenteret ble overlevert sommeren 2013 og består av to næringsseksjoner (Langhus Eiendom AS og Langhus Næringseiendom AS). Langhus Eiendom er et moderne handelslokale på ca. 380 m2 som leies ut til gave og interiørbutikken Giving & Dining AS og Langhus Tannlegesenter AS. Nærsenterets største næringsseksjon eies av Langhus Næringseiendom og er på ca. 2 000 m2.
Fetveien 33 AS
Fetveien 33 ligger sentralt på Hvam med umiddelbar nærhet til E6 og Olavsgård kontorsenter. Bygget er et kombinasjonsbygg på ca. 970 m2 med bl.a. kontor, lager og verksted. Bygget leies ut til TT-Teknikk AS som er markedsledende innen rørrehabilitering og fornying.

Et tilbygg på 350 m2 over to plan er prosjektert innflyttingsklart til sommeren 2017.
Slynga 10 AS
Slynga 10 AS er et kombinasjonsbygg på ca. 2.750 m2 beliggende i Slynga 10 i Rælingen Kommune. Bygget fremstår som moderne og godt vedlikeholdt og ble oppført i 1999. Lokalene ligger på en høyde med utsikt over Lillestrøm sentrum.Bygget er i dag utleid til Ennte AS og StrongPoint AS, tidligere PSI Group/PSI Systems. Slynga 10 AS eies 100% av Bee AS.
Stranden Eiendom
Stranden Eiendom AS er et kombinasjonsbygg på ca. 4.900 m2 beliggende i Fetveien 23 i Skedsmo Kommune. Byggets nærmeste nabo er Fetveien 33. Bygget består av ca. 1 500 m2 kontor og ca. 3 400 m2 lager. Bygget har en strategisk god beliggenhet som egner seg godt for større og mindre logistikkbedrifter med behov for kort avstand til E6, Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen.
Kirkeveien 1
Kirkeveien 1 AS er et kontorbygg på ca. 2.400 m2 beliggende i Kirkeveien 1 i Ski sentrum. Bygget ligger i umiddelbar nærhet til ”nye Ski stasjon” med godkommunikasjon til og fra Oslo. Lokalene leies i dag ut til hhv. Bee AS, DNB Bank ASA og Kredittpartner AS. Det er planlagt oppgradering av næringsarealene samt en utvikling på eiendommen. I den anledning vil eiendommens næringsareal økes. For mer info, klikk her.
Vektergården ÅS
Vektergården ÅS AS ligger i Moerveien 5 i Ås kommune med umiddelbar nærhet til Ås stasjon, kun 110 meter. Dette er et kontorbygg som huser bl.a. Asplan Viak, Mestergull og Sivs klippotek. Bygget har også flere mindre leieforhold tilpasset bedrifter med mindre arealbehov. Vektergården Ås AS eies 100% av Bee AS.Våre verdier er faglig kompetanse, lokalkjennskap og etterrettelighet.